Morakniv Frosts Sharpening Steel EP-203 Elliptic 305mm ocílka oválná
oválná ocílka 305mm o šířce ostřící části 20mm s mikro jemným povrchem, černou tvarovanou rukojetí z polyamidu a kroužkem pro zavěšení v rukojeti




Detailní popis produktu
Kvalitní oválná ocílka pro oživení ostří nože a uhlazení po použití brousku.
Mikro jemný povrch a šířka ostřící části 20 mm.
Tvarovaná rukojeť z polyamidu má hrubou strukturu navrženou tak, aby vám usnadnila práci, dobře se drží a nevypadne ani v mokré ruce.
Kovový kroužek na rukojeti pro snadné zavěšení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Objednejte kuchyňské nože za 1200 Kč a dostanete hovězí biltong jako dárek |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 7316220059609 |
barva: | černá |
délka čepele: | 305 mm |
střenka: | polyamid |
hmotnost: | 384,6 g |
šířka: | 20 mm |
celková délka: | 435 mm |
délka rukojeti: | 130 mm |
EAN: | 7316220059609 |
Související produkty

špičkový vykošťovací nůž INOX PRO® od Morakniv Frosts se zakřivenou flexibilní čepelí 152mm ze švédské nerezové oceli a černou ergonomicky tvarovanou rukojetí z polyamidu s...

luxusní filetovací nůž v rustikálním vzhledu ze série Morakniv Classic 1891 s leštěnou superflexibilní čepelí 188mm ze švédské nerezové oceli 12C27, precizním kováním s vyrytým...

špičkový bourací nůž INOX PRO® od Morakniv Frosts s čepelí 203mm ze švédské nerezové oceli a černou ergonomicky tvarovanou rukojetí z polyamidu s protiskluzovou mikrostrukturou...

luxusní nůž na chleba z tradiční série Morakniv Classic 1891 s lesklou tuhou ozubenou čepelí 246mm ze švédské nerezové oceli 14C28N, precizním kováním na zaoblené rukojeti ze...

špičkový vykošťovací nůž INOX PRO® od Morakniv Frosts s úzkou rovnou polotuhou čepelí 152mm ze švédské nerezové oceli a černou ergonomicky tvarovanou rukojetí z polyamidu s...
Podobné produkty

luxusní široký kuchařský nůž z tradiční série Morakniv Classic 1891 s lesklou tuhou čepelí 220mm ze švédské nerezové oceli 14C28N, precizním kováním na zaoblené rukojeti ze...

luxusní chlebový nůž 371mm s černou březovou rukojetí a dlouhou, ozubenou nerezovou čepelí, která je postupně zakřivená a díky tomu nůž snadno dokáže projít křupavou kůrkou...